A look at the Arsenal players’ social media posts following another nightmare week.

After a 3-1 loss at Anfield and another 5-1 drubbing at the hands of Bayern, the Arsenal squad have fallen silent on social media once again.

Ahead of the Champions League match, Alex Oxlade-Chamberlain and Per Mertesacker shared training pictures.

While Alexis posted his trademark inspirational message.

Danny Welbeck was taken out of the squad last minute and he confirmed via social media that he wasn’t injured, just ill.

Other than this, it’s been more or less silent.

READ MORE:
Legend backs Arsenal fans as they ready massive anti-Kroenke protest at Wembley

However, It was encouraging to see a couple of the players pay tribute to the women in their lives on National Women’s Day.

👉Alles Liebe zum Muttertag. 🎂🎁🎉 👉Happy women's day! ❤️8 MARSI një ditë e veçantë për të gjithë nënat tona, por në fakt çdo ditë duhet t'u përulemi e ti falenderojme shumë për gjithçka kanë bërë për ne. Sa netë pa gjumë kalon një nënë duke menduar për ne dhe duke u kujdesur për ne pa pushuar asnjë minutë. E si mund të shpreh unë me fjalë gjitha ato që ti meriton nëna ime! Çdo fjalë që unë mund të them është shumë pak NËNA IME. Të them nga zemra që je gjithçka për mua dhe gjatë gjithë jetës time do të jem mirmjohës. Pa ty nuk do isha ky që sot jam. Ti më frymzon të eci i sigurt përpara. Të dua Shumë NËNA ime! ❤️❤️❤️ Gëzuar festën Edhe Shumë e Shumë festa sëbashku. 🎉🎉🎉🎂🎁

A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka) on

Happy international Women's day, especially to the two most important in my life ❤️

A post shared by Jack Wilshere (@jackwilshere) on